Om bandet

Thomas Vainio Keyboard & Sång

thomas@horizontmusic.se

Emil "tvåan" Andersson Gitarr & Sång

emil.andersson@horizontmusic.se

 

 

Love Melin Trummor & Sång

love@horizontmusic.se

Christian Haraldsson Sång

christian@horizontmusic.se

Emil Holmberg Bas & Sång

emil.holmberg@horizontmusic.se

Nystartade bandet Horizont utgår ifrån Grums i Värmlands län och består av Christian Haraldsson, Emil Andersson, Thomas Vainio, Emil Larsson och Emil Holmberg. Med ett svängigt modernt sound , en rejäl dos av glädje och med en hel del humor ifrån scen eftersträvar Horizont att nå en så bred publik som möjligt inom den moderna sfären. Publiken bjuds på en härlig blandning av svängig rock’n ’roll, modern country, radiohits och en och annan upphettad dansbandshit.

 

Idén till Horizont föddes i det som killarna älskar mest: musiken. Fyra femtedelar av bandet har nämligen redan sedan innan spelat tillsammans, och det var i det musicerandet som den gemensamma drömmen om att få ta musiken ut i vårt avlånga land och få spela professionellt föddes. Med hårt arbete och brinnande glöd såg Horizont under försommaren 2015 äntligen dagens ljus i hemortens folkpark och ett efterlängtat möte mellan band och publik uppstod. Spel- och dansglädjen var uppenbar och genuin.

 

Horizont är alltid lika laddade för att få gå ut på scenen och möta publiken och ge dem det som de vill ha – dans, glädje, musik!

 

 

Klicka på bilderna för mer information!

Copyright © 2015 horizontmusic.se All rights reserved

FÖLJ OSS

BOKA OSS